Menu:

Välkommen till Facklan i Hälleforsnäs!

Ni finner oss på Storgatan 12 i Hälleforsnäs.

UTOMHUSBIO

FACKLAN HÄLLEFORSNÄS

Sön 21 aug

Den 21 augusti i samarbete med Hälleforsnäs Bygderåd anordnar vi utomhusbio. Vi återkommer snart med mer info angående plats, film mm.

Se lokal information:
http://folketshus-halleforsnas.se/

DC LEAGUE OF SUPER-PETS

FACKLAN HÄLLEFORSNÄS

Sön 4 sep 15:00

Se lokal information om priser:
http://folketshus-halleforsnas.se/

Action, Äventyr, Animerat, Familj

I "DC League of Super-Pets" är Superhunden Krypto och Stålmannen oskiljaktiga. De bästa vännerna har samma superkrafter och bekämpar brott sida vid sida i staden Metropolis.

När Stålmannen och resten av gänget i Justice League kidnappas måste Krypto övertala en grupp herrelösa djur – hunden Ace, grisen PB, sköldpaddan Myrtle och ekorren Chip - att bemästra sina nyupptäckta krafter och hjälpa honom att rädda superhjältarna.

DÄR KRÄFTORNA SJUNGER

FACKLAN HÄLLEFORSNÄS

Sön 4 sep 18:00

Se lokal information om priser:
http://folketshus-halleforsnas.se/

Drama, Mysterium
11 år

Kya, en övergiven flicka som uppfostrat sig själv i träskmarkerna i North Carolina, USA. I flera år går rykten i Barkley Cove om ”Träskflickan”, som gör att den intelligenta och rådiga Kya isoleras från resten av samhället. På väg in i vuxenlivet dras hon till två unga män från stan och upptäcker en ny och spännande värld. Men när en av männen hittas död blir hon genast utpekad som huvudmisstänkt. Ju mer man får reda på om fallet, desto oklarare blir det vad som egentligen hände – och de många hemligheter som gömts i träsket hotas att avslöjas.

Filmen är baserad på den bästsäljande boken med samma namn.

Regi: Olivia Newman

Skådespelare: Daisy Edgar-Jones, Taylor John Smith, Harris Dickinson, Michael Hyatt, Sterling Macer, Jr., David Strathairn

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet.